Javno zdravljeLjudska pravaParlamentRaznoSVEUncategorized

Kao da nismo ništa naučili – Europski parlament predlaže zaposlenicima da se ponovno cijepe

Europski parlament predložio je svim dužnosnicima i zaposlenicima cijepljenje cjepivom protiv Covida. Europarlamentarci, među kojima je i Ivan Vilbor Sinčić, usprotivili su se ponovnom nametanju istih.

Europski parlament izdao je službenu obavjest u kojoj svim dužnosnicima i zaposlenicima predlažu cijepljenje cjepivom protiv Covida. Europarlamentarci, među kojima je i Ivan Vilbor Sinčić, usprotivili su se ponovnom nametanju cjepiva. Razlozi su jasni, radi se o neučinkovitim i nesigurnim proizvodima, stoga ne postoji opravdani razlog da se ljude tjera na takav rizik.

Zastupnici ističu da je statistika država članica pokazala da se prekomjerna smrtnost za vrijeme Covida nije smanjila nakon cijepljenja, što se poklapa sa sumnjom u učinkovitost cjepiva općenito.

Prekomjerna smrtnost za vrijeme Covida nije se smanjila nakon cijepljenja.

Hrvatski euoroparlamentarac jedan je od predvodnika borbe protiv Covid propagande u EU.

“Budući da je učinkovitost cjepiva protiv Covida upitna i budući da postoji zabrinjavajući porast prijavljenih nuspojava od kampanja cijepljenja protiv Covida, uobičajena medicinska praksa bila bi obustaviti upotrebu cjepiva i pričekati rezultate istraživanja o sigurnosti”, stoji u pismu europarlamentaraca koji od predsjednice EP-a Roberte Metsole traže da se suzdrži od cijepljenja protiv Covida u Europskom parlamentu.

Uobičajena medicinska praksa bila bi obustaviti upotrebu cjepiva i pričekati rezultate istraživanja o sigurnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button