Javno zdravljeSVETemeVideo

Svjetski savez liječnika: „Nema potrebe za strahom, ovo nije pandemija.“

U Berlinu je 10. listopada 2020. održan Svjetski savez liječnika. Cijenjeni liječnici, priznati znanstvenici, političari i aktivisti različitih zemalja okupili su se kako bi svijetu obznanili činjenicu da je Kovid pandemija, kako kažu, „plandemija“.

Konferenciju je otvorio dr. Heiko Shoning iz Njemačke, koji je između ostalog rekao:

„Ova Covid-19 afera jednostavno nije točna. Naša je dužnost, posebno zato što smo liječnici medicine, govoriti istinu. Mi ne želimo novu normalnost, ali ni staru normalnost jer nas je ona dovela u ovu novu. Ne vidimo dokaze za medicinsku pandemiju, ovo je plandemija“.

Jedan od sedamnaest govornika, dr. Mikael Nordfords iz Švedske, otišao je pak korak dalje uputivši sljedeću poruku:

„Naš cilj je da pomognemo svima koji ustaju protiv medicinske tiranije koju sada imamo u cijelom svijetu, da se ljudi ne bi plašili. Pomoći ćemo da dobiju novi posao, novac, pomoć, sakupljamo novac za sve koji ustaju. Organizirat ćemo novo Nirnbersko suđenje, nadam se u Nürnbergu gdje ćemo voditi spor protiv ovih kriminalaca koji stoje iza ove prevare“.

Profesorica Dolores Cahill iz Irske, imunologinja i molekularna biologinja rekla je kako je „Korona virus sezonski virus kojeg imamo od prosinca do travnja, a za ljude sa simptomima postoji tretman sa inhalacijskim steroidom hidroksiklorokinom i cinkom, pa nema potrebe za lockdownom, strahom, maskama i socijalnim distanciranjem“.

Svi govornici suglasni su oko toga da nema potrebe za strahom te su ovom prilikom pozvali sve one, liječnike i sve zainteresirane, koji dijele isto mišljenje. U tu svrhu osnovana je i web platforma https://acu2020.org/ na kojoj je moguće pronaći više informacija, kao i 18.-minutni video u kojem sedamnaest prisutnih govornika iznose svoje stavove i mišljenja.

Back to top button