Ljudska pravaParlamentRaznoSVE

Udruga Docat centar Split posjetila je Sinčića u Europskom parlamentu

Udruga Docat centar Split organizacija je koja za cilj ima promicanje i populariziranje socijalnog nauka Crkve, obrazovanje i osnaživanje mladih za društveni angažman.

Članovi Udruge Docat centar Split (Do_Ce_St) posjetili su ured Ivana Vilibora Sinčića u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Udruga Docat centar Split organizacija je koja za cilj ima promicanje i populariziranje socijalnog nauka Crkve, obrazovanje i osnaživanje mladih za društveni angažman i sudjelovanje. Zastupnik Sinčić je, kao čovjek koji se vrlo mlad počeo baviti društvenim problemima, vrlo rado primio članove udruge, podružio se s njima i održao predavanje o Europskom parlamentu.

Sinčić se vrlo mlad počeo baviti društvenim problemima.

Hrvatski europarlamentarac održao je kratko predavanje.

“Održao sam kratko predavanje o funkcioniranju parlamenta, ovlastima zastupnika i položaju i utjecaju Hrvatske u europskim institucijama”, rekao je Sinčić. Istaknuo je da se danas vodi borba suverenista i globalista. Jedni se bore za očuvanje kultura i nacija kakvih znamo, dok drugi žele centraliziranu vlast i kolonijalni položaj do jučer suverenih država.

Osim toga, Sinčić se dotakao i europskih institucija za koje kaže da im stanje i nije puno bolje nego u Hrvatskoj. Od neefikasne birokracije, do korupcije, ne bi u Hrvatskoj cvao kriminal da je u EU puno bolje.

Od neefikasne birokracije, do korupcije, ne bi u Hrvatskoj cvao kriminal da je u EU puno bolje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button