HrvatskaSVETeren

Građanima ovrhe, Plenkoviću blindirana vozila od 6 milijuna kuna

Ivan Vilibor Sinčić održao je tiskovnu konferenciju za medije na temu kupnje blindiranih vozila od strane Vlade RH, pri čemu je prozvao Hrvatskog premijera Andreja Plenkovića  “premijerom bez srama”.

Andrej Plenković, premijer bez ikakvog srama, daje 6 milijuna kuna za kupnju 2 blindirana auta, valjda za svoju sigurnost. Pitam Vas, kome to? Za što? Kome to treba u ovoj krizi? Neka izvoli ići biciklom kao Nizozemski premijer, neka se izvoli svakih 10, 100 metara susresti i suočiti sa građanima“, izjavio je Sinčić.

Nažalost, izgledno je kako nas čeka novi val ovrha. Povodom te činjenice, Sinčić se osvrnuo na veliki problem koji čeka građane: „Želio bih upozoriti kako preko 230.000 ovrha danas sjeda građanima. Nitko osim nas ne pruža otpor ovom ovršnom masakru. Možemo pretpostaviti da će za godinu dana u Hrvatskoj biti ekstreman broj siromašnih ljudi, procjenjuje se na milijun i pol do dva. Kako će ti ljudi živjeti, što će jesti? Rješenje je vrlo jednostavno. Naš Ovršni zakon i uvođenje univerzalnog temeljnog dohotka (UTD)“, objavio je Sinčić na svojoj službenoj Facebook stranici.

Ovršni zakon kojeg su Ivan Vilibor Sinčić i njegov tim svojevremeno predlagali u Hrvatskom saboru je odbijen te tvrdi kako bi  zakon, da je usvojen, riješio pitanje mnogih nepravednih ovrha i spriječio daljnje dužničko ropstvo građana.

Back to top button