AkcijeHrvatskaSVE

Na dan potresa dostavljen pun kombi higijenskih potrepština i hrane

Zastupnik u Europskom parlamentu, Ivan Vilibor Sinčić, na dan razornog potresa sa svojim je asistentima napunio kombi s higijenskim potrepštinama i hranom, te su ih dostavljali na mjesta pogođena potresom.

Sisak, Petrinja i okolna sela proživljavaju teške trenutke, mnogi su ostali bez domova, izgubljeni su životi, stoga je potrebno da se solidariziramo što je više moguće i pomognemo na način na koji možemo, bilo to financijskom pomoći, nuđenjem smještaja, kupnjom hrane i higijenskih potrepština ili fizičkom prisutnošću. Ljudima su uništeni domovi, krovovi kuća prokišnjavaju, obitelji spavaju u automobilima, ako možete pomoći ili znate kome je najviše potrebna pomoć, molimo vas da se javite!

Želimo se ovim putem zahvaliti svima koji su nesebično odvojili dio sebe i na bilo koji način pomogli potrebitima. Hrvatska je još jednom pokazala da ima srce, da se u najtežim trenucima znamo pokrenuti u minimalnom roku i da imamo volju pomoći svojim sugrađanima. U ovim najtežim trenucima lijepo je znati da smo tu jedni uz druge, da smo spremni pomoći. Neka nam ovo bude lekcija za budućnost – neka nas jedinstvo i zajedništvo u pomaganju drugima odvede u bolju stvarnost sutra, neka nam solidarnost postane dio svakodnevice.

Back to top button