AkcijeHrvatskaSVE

Posjet Zagorju

Europarlamentarni zastupnik Ivan Vilibor Sinčić nastavio je sa suradnicima obilaziti mjesta i gradove po Hrvatskoj, darivajući sugrađane poklon paketima punim proizvodima domaćih OPG-ova.

Akcija koja je bila predviđena samo za Božić razdužila se i na razdoblje nakon ulaska u novu 2021. godinu. Razlog tome bile su rigorozne mjere stožera i uvođene propusnica među županijama, što se spriječilo mogućnost putovanja. Čim su mjere popustile, zastupnik Sinčić se sa suradnicima uputio na teren, obilazeći različite krajeve Lijepe Naše.

„Ove godine, kao i proteklih, kontaktirali smo domaće OPG-ove, od njih otkupili proizvode poput voća, raznih džemova, meda i slično, i to podijelili građanima po ulicama naših prekrasnih gradova i na pragovima vrata njihovih domova. Ovim malim znakom pažnje želimo pokazati da smo tu, uvijek bili i da ćemo uvijek biti tu za naše građane“, rekao je zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić.

Koodinatorica organizacije Andreja Jerneić:   „Smatram da našem gradu fali dobrog duha, zajedništva i puno ostalih vrijednosti koje su nestale kroz protekle godine, a ja to svakako želim promijeniti, i zato je ova akcija savršena, da se probudi duh u ljudima.”

Back to top button