[C19] Rano liječenje spašava životeIz medijaJavno zdravljeLjudska pravaSVE

Sinčić gostovao kod Owena Shroyera u SAD-u

Sinčić je govorio generalno o političkoj slici u EU, o nedostatku demokracije, o globalnoj politici, a glavni fokus stavljen je na Covid teme. U posljednjih nekoliko godina Sinčić se nametnuo kao jedan od ključnih aktera na razini EU u borbi protiv Covid mjera.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu i predsjednik stranke Ključ Hrvatske Ivan Vilibor Sinčić gostovao je kod Owena Shroyera u poznatoj emisiji InfoWars. InfoWars osnovao je popularni novinar Alex Jones, a služi kao alternativna platforma za informiranje javnosti. Iako je od mainstreama proglašena kao rubna stranica koja se bavi teorijama zavjera i služi za širenje laži, ljudima je jasno da upravo mainstream služi interesima koji plasiraju laži kako bi manipulirali i kontrolirali društvo.

Sinčić je govorio generalno o političkoj slici u EU, o nedostatku demokracije, o globalnoj politici, a glavni fokus stavljen je na Covid teme. U posljednjih nekoliko godina Sinčić se nametnuo kao jedan od ključnih aktera na u borbi protiv restriktivnih politika na razini EU. Prisile i oduzimanje temeljnih ljudskih prava dočekali su otpor na svim razinama, a u EU organizirala se skupina zastupnika koji upornim i redovnim istupima u javnosti iznose sve nove informacije do kojih kao zastupnici mogu doći.

U posljednjih nekoliko godina Sinčić se nametnuo kao jedan od ključnih aktera u borbi protiv restriktivnih politika na razini EU.

Osim toga, Sinčić se dotakao i društveno-političkog uređenja EU i na koji način se EU politike odnose na Hrvatsku. Koliko građani RH imaju utjecaja na EU politike, donose li se odluke demokratskim putem, što zastupnici u Europskom parlamentu mogu učiniti, a što zastupnici u nacionalnim parlamentima država članica? Odgovor na ta, ali i na mnoga druga pitanja, potražite u InfoWars intervjuu s Owenom Shroyerom.

Interview with Owen Shroyer in Austin, Texas on August 14th, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button