HrvatskaSVETeren

Dijeljenje poklona u Čabru

Povodom božićnih blagdana organizirana je podjela poklona u Gradu Čabru.

Zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić sa suradnicima je dijelio proizvode domaćih OPG-ova. Po dobrom starom običaju, Sinčić koristi mogućnosti koje kao zastupnik ima kako bi potaknuo i pomogao domaće proizvođače otkupom njihovih proizvoda. Dijeljenje proizvoda organizirano je u Čabru.

Volonteri su dijelili domaće džemove od jagoda i prigodne slastice. Ovakvom vrstom promocije ureda europarlamentarca Sinčića, osim što se potiče domaća proizvodnja malih proizvođača, u direktnoj komunikaciji s građanima mogu se otkriti koji su problemi i koja su najbolja rješenja za odrađena područja.

„U Božićno vrijeme lijepo je biti na ulicama, s građanima, u miru i veselju. Malim znakom pažnje želimo dati do znanja ljudima da nam njihova podrška puno znači i da smo zahvalni na njihovom povjerenju i prilici da se bavimo boljitkom na ovoj razini”, rekao je Sinčić. Osim toga naglasio je kako vjeruje da će gospodarski pokazatelji u budućnosti biti ekvivalentni prirodnim ljepotama čabarskog kraja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button