HrvatskaJavno zdravljeLjudska pravaSVE

Veliki prosvjed: građani odlučno protiv Covid mjera – Covid putovnica

Velikom prosvjedu na glavnom zagrebačkom trgu pridružio se i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić

Zastupnik u Europskom parlamentu i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić u subotu (20.11.) je sa suradnicima podržao prosvjed protiv Covid potvrda i ostalih restriktivnih mjera. Građani su se krenuli okupljati u različitim dijelovima grada i tada je krenuo veliki marš na glavni zagrebački trg.

Mnogo desetaka tisuća ljudi slilo se na Trg bana Jelačića odakle je poslana jasna poruka vladajućima – NE Covid potvrdama, NE segregaciji, NE prisili!


„Na prosvjedu su se okupili građani i organizacije iz raznih društvenih slojeva, zanimanja i uvjerenja. Sve je to naš narod. Mnogi su došli spontano ili sa svojom grupom. Među njima još nema dovoljno kontakta i umrežavanja, ali to se ubrzano mijenja. Mora se razgovarati – što više i što brže. Tako se briše strah, nepovjerenje i predrasude“, rekao je Sinčić.

Naglasio je da je trenutno ključno okupljanje i grupiranje ljudi, jer jedino zajedničkim djelovanjem možemo izboriti slobodu. Pojedinac treba postati dio grupe, a grupe trebaju postati pokret. Pokret mora poraziti politike koje provode sluganske stranke i političari lobisti farmaceutskih kompanija.

Hrvatski europarlamentarci Ivan Vilibor Sinčić i Mislav Kolakušić
Sinčić sa gradonačelnikom Čabra Antoniom Dražovićem i svojim asistentima Tihomirom Lukanićem i Goranom Kajkićem

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button