AkcijeHrvatskaSVE

Posjet Karlovcu

Zastupnik u Europskom parlamentu, Ivan Vilibor Sinčić, nastavio je zajedno sa suradnicima obilaziti mjesta i gradove po Hrvatskoj, darivajući sugrađane poklon paketima punim proizvodima domaćih OPG-ova.

Akcija koja je bila predviđena samo za Božić razdužila se i na razdoblje nakon ulaska u novu 2021. godinu. Razlog tome bile su rigorozne mjere stožera i uvođene propusnica među županijama, što se spriječilo mogućnost putovanja. Čim su mjere popustile, zastupnik Sinčić se sa suradnicima uputio na teren, obilazeći različite krajeve Lijepe Naše.

„Ove godine, kao i proteklih, kontaktirali smo domaće OPG-ove, od njih otkupili proizvode poput voća, raznih džemova, meda i slično, i to podijelili građanima po ulicama naših prekrasnih gradova i na pragovima vrata njihovih domova. Ovim malim znakom pažnje želimo pokazati da smo tu, uvijek bili i da ćemo uvijek biti tu za naše građane“, rekao je predsjednik Živog zida i zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić.

Posjetili su Karlovac, grad na četiri rijeke, rodni kraj zastupnika Sinčića, koji danas kaska u razvoju, a ima ogromne potencijale.

Koordinator organizacije za područje Karlovačke županije, Filip Jarnević istaknu je da Karlovac treba iskoristiti svoj turistički potencijal.

„Zahvaljujući velikom broju rijeka koje su većinom u potpunosti očuvane Karlovac mora razvijati turizam. Nastavno na to nadovezuje se poljoprivredni potencijal zahvaljujući plodnoj zemlji te mogućnosti da se ista vrlo lako navodnjava čistom vodom. Uz pomoć novih tehnologija, kao sto su sve efikasniji solarni paneli, velika je mogućnost održivog razvoja budućnosti“

Back to top button